AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

AIEC Ausztrália, Magyarország, Friss Hírek

Top of Form 19 éves magyar nyerte Kylie Minogue klipkészítő versenyét. Élete első munkájával a 19 éves Pap Rudolf megnyerte Kylie Minogue klipkészítő versenyét. A győztes klipet levetítették Hollywoodban Minogue koncertje előtt, a szerencsés győztes már munkaajánlatot is kapott.Több száz ember otthonát veszélyezteti bozóttűz Ausztrália északkeleti részén, emiatt a hatóságok kedden felszólították őket, hogy hagyják el lakhelyüket. Hozzátették, hogy erővel senkit nem fognak elvinni otthonából.

Újabb kamatemelésre készül az ausztrál jegybank? Az ausztrál jegybank elnöke úgy nyilatkozott, hogy az országot sújtó globális gazdasági válság java már hátravan, emellett arra utalt, hogy az infláció féken tartása érdekében további kamatemelés várható. Ausztrália még a múlt héten hökkentette meg a világot azzal, hogy elsőként emelte a kamatszintjét a G20-as országok közül a válság elkezdődése óta.

Az ausztrál rendőrség napi 24 doboz sörben maximálta a fejenkénti fogyasztást a híres Bathurst 1000 autóverseny nézői számára. A hatóságok az 1960 óta évente megrendezett – idén most vasárnap sorra kerülő – viadalt övező bűncselekmények számát próbálják csökkenteni a “torokszorító” intézkedéssel

MotoGP: Németh Balázs csalódott, hogy nem sikerült a pontszerzés
Németh Balázs a 16. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 köbcentis kategóriájának ausztráliai futamán, azaz a magyar motoros Portugáliához hasonlóan Phillip Islanden is egy hellyel maradt le a pontszerzésről.


AIEC QUEST Australian International Education Centre, Tanulj, Dolgozz, Élj
.


“Aussie Specialists”

No Responses to “AIEC Ausztrália, Magyarország, Friss Hírek”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: