AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

Ausztráliá, Bevándorlás, Oktatás, Tanulj, Dolgozz, Utazz

Ausztráliá, Bevándorlás, Oktatás, Tanulj, Dolgozz, Utazz

 

Jéghegyóriás közelít Ausztrália felé. Hajózási riadót rendeltek el a hatóságok Ausztráliában, az ország délnyugati partvidékéhez egyre közelebb sodródó jéghegyóriás miatt. A szakértők véleménye szerint a 19 kilométer hosszú és mintegy nyolc kilométer széles, B17B elnevezésű jégmonstrum a melegebb vizekbe érve, valószínűleg több ezer kisebb darabra fog széttörni, amelyek komoly veszélyt jelentenek az arra közlekedő hajók számára.

A bevándorlást másként látjuk ma A társadalmi kohéziót vizsgálták A megkérdezettek 55%-a helyeselte a jelenlegi erős ütemű bevándorlást. 93% úgy látja, hogy az ausztrál életstílus és kultúra megtartása fontos dolog 82% szerint Ausztrália a lehetőségek hazája, ahol a kemény munka hosszú távon meghozza a gyümölcsét.

Ausztrália hírhedt a kukacoskodó jogvédőiről, akik máig azt hiszik, hogy a videojátékok csak gyerekek szórakoztatására készülhetnek. Jól példázza ezt a mostani eset is, ami elég nagy botrányba fulladt.


Maratoni műtéttel sikeresen szétválasztottak egy sziámi ikerpárt Ausztráliában
. A beavatkozás 25 órán át tartott, és összesen 16 orvos és nővér vett részt benne. A kétéves bangladesi kislányok a fejüknél összenőve születtek. Mindketten jól vannak a műtét után – mondta el kedden Leo Donnan, a melbourne-i királyi gyermekkórház igazgatója. A következő lépés, hogy egy hasonló maratoni, úgynevezett korrekciós műtétnek vetik alá a két gyereket.

Az AIEC QUEST Ausztrál Nemzetközi Oktatási Központ egyedülálló, 10%-kal alacsonyabb árakat ajánl, köszönhetően az erős forintnak. Iratkozz be, és ha most fizetsz, sokat spórolhatsz. A diák vízum heti 20 órás munkavállalási lehetőséget biztosít, hivatalos iskolai szünetben teljes állásban dolgozhatsz. Ha két év tanulással megfelelő szakmai végzettséget szerzel, folyamodhatsz letelepedési- és munkavállalási engedélyért. Australian Government Department of Immigration & Citizenship és Ausztrál MARA Bevándorlási Ügynökök Bejegyzési Hatósága.

No Responses to “Ausztráliá, Bevándorlás, Oktatás, Tanulj, Dolgozz, Utazz”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: