AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

Ausztráliá Bevándorlás Kivándorlás

Növekedés vagy csökkenés várható? Az ellenzék bevándorlási szóvivője – a leendő bevándorlási miniszter – úgy nyilatkozott, hogy a bevándorlási létszámot évi nettó 300 ezer alatt fogja tartani. Nézzük, hogyan is áll a közelmúlt statisztikája? Ez a 300 ezer csökkentés-e, mint ahogy az újság szalagcíme mondja, vagy pedig növekedés?

Részlet a Bevándorlási Hivatal statisztikájából. Az elmúlt 7 pénzügyi évben folyamatosan emelkedett a nettó bevándorlás (fekete görbe). 2009-ben még évi 150 ezer fő alatt maradt. Ha jövőre a konzervatívok kerülnek hatalomra, akkor megduplázhatják ezt a számot és még mindig az ígért 300 ezer alatt maradnak.
2009/2010 egy különleges év volt: az ausztrál kormány helyett indiai és nepáli iskolaügynökök vették át az ausztrál bevándorlás irányítását és príma munkát végeztek. Ezt próbálja most orvosolni az ausztrál Bevándorlási Hivatal, úgy, hogy az ártatlanokat jól megbünteti.

Melissa Kelly Dang, Marketing Manager (Europe & the Indian Ocean),  ETI WA, Education and Training International TAFE Perth Nyugat Australia Ha érdekel Perth, az ottani lehetőségek, találkozhatsz Melissa Danggal  az TAFE Nyugat Ausztrália képviselőjével. Csak előzetes egyeztetés alapján.  Budapesten AIEC  Április 7-én  info@aiec.hu vagy 06 1 7880828-as számon.

No Responses to “Ausztráliá Bevándorlás Kivándorlás”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: