AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

Ausztrália az IELTS egyeduralmának vége van

Ausztrália Az IELTS egyeduralmának vége van

Az IELTS egyeduralmának vége van. A bevándorlási miniszter elvben engedélyezi, hogy más angol nyelvi vizsgák is jók legyenek ausztrál bevándorlási célra, nem csak az IELTS. A világszerte ismert és elterjedt amerikai eredetű TOEFL és egy új teszt, amit a Pearson kiadóvállalat fejlesztett ki, indultak a hivatal versenytárgyalásán. A végső döntés és a részletek kidolgozása még hátra van, tehát ne rohanj TOEFL-vizsgára, de ha a közelmúltban csináltál egyet, akkor lehet, hogy fel tudod majd használni az eredményét.

Ausztrália Bevándorlási Hírek Mi van, ha bezárt az iskolám?

Ausztrália Bevándorlási Hírek Mi van, ha bezárt az iskolám? Ezen a honlapon megtalálhatod a bezárt iskolák listáját és néhány tanácsot, hogy mit kell tenned vagy mit tehetsz, ha az iskolád bezárt.

One Response to “Ausztrália az IELTS egyeduralmának vége van”

  1. I am acting as an (informal) agent for Hungarian friends who are being sponsored but still need to achieve ‘IELTS’ language skill to a specific level to be eligible for permanent residence. I am eager to know whether there are any other means of achieving ‘acceptance’ by the Australian Government for skilled, specialist trades and professional people.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: