AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

Informacije za useljenike o nastanjivanju u Australiji

Informacije za useljenike o nastanjivanju u Australiji

Informacije za useljenike o nastanjivanju u Australiji. Čestitamo Vam na odluci da se uselite u Australiju. Želimo Vam sve najbolje i nadamo se da ćete biti sretni u svojoj novoj domovini.

Ovaj obrazac pruža kratak sažetak stvari koje biste trebali uvažiti kad se pripremate za novi život u Australiji. Za većinu useljenika, glavni izvor informacija o Australiji su rođaci, prijatelji i poznanici u Australiji. Svako dodatno istraživanje koje uspijete poduzeti prije dolaska će Vam olakšati uspješno nastanjivanje.

Više informacija o nastanjivanju, kao i o uslugama na raspolaganju novodošlim useljenicima, možete naći na web stranicama Ministarstva za useljavanje i državljanstvo (ministarstva) pod naslovom Život u Australiji (Living in Australia) na adresi http://www.immi.gov.au/living-in-australia/

Knjižice Početak života u Australiji (Beginning a Life in Australia) se mogu dobiti na engleskom i 37 jezika zajednice. U njima se nalaze i detaljne informacije o uslugama za buduće i novodošle useljenike, a možete ih prenijeti s web stranice na http://www.immi.gov.au/living-in-australia/settle-in-australia/

AIEC Australski međunarodni obrazovni centar je nezavisni centar koji omogućuje raspodjelu kandidata za obrazovanje u privatnim i državnim institucijama u Australiji.

AIEC Australian International Education Centre Budapest.

One Response to “Informacije za useljenike o nastanjivanju u Australiji”

  1. please explain how can i go to australia…do i need a visum,i am from croatia,europe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: