AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

Bevándorlási Hírek Bajban van az oktatás

Bevándorlási Hírek Bajban van az oktatás. Az egyetemek szerint túl jól sikerült az itt végzett külföldi diákok bevándorlási lehetőségeinek lefaragása. A jó diákok is áldozatul esnek a szigorításnak és komolyan visszaesik az itt tanuló, tandíjat fizető diákok száma.

Az egyetemek korábban egyetértően álltak hozzá a Bevándorlási Hivatal szigorítási politikájához, mert azt tapasztalták, hogy a vízum-gyártásra berendezkedett silány iskoláknak dolgozó ügynökök tömegével csábítják el a jó diákjaikat az olcsóbb iskolákba, amelyek az olcsóság és a könnyűség mellett még a gyors bevándorló-vízum megszerzéséhez is jobb lehetőséget nyújtottak.

Ezt az anomáliát a bevándorlási miniszter intézkedései a közelmúltban megszüntették, de úgy tűnik, hogy az egyetemek is kárát látják a szigorításnak. Noná, hiszen maguk is részt vettek a vízum-gyártásban, csak közben azzal hitegették magukat, hogy a minőségi oktatás kedvéért jönnek ide a külföldi diákok.

No Responses to “Bevándorlási Hírek Bajban van az oktatás”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: