AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

Informacije za useljenike o nastanjivanju u Australiji

Informacije za useljenike o nastanjivanju u Australiji.

Čestitamo Vam na odluci da se uselite u Australiju. Želimo Vam sve najbolje i nadamo se da ćete biti sretni u svojoj novoj domovini. Ovaj obrazac pruža kratak sažetak stvari koje biste trebali uvažiti kad se pripremate za novi život u Australiji. Za većinu useljenika, glavni izvor informacija o Australiji su rođaci, prijatelji i poznanici u Australiji. Svako dodatno istraživanje koje uspijete poduzeti prije dolaska će Vam olakšati uspješno nastanjivanje.

Više informacija o nastanjivanju, kao i o uslugama na raspolaganju novodošlim useljenicima, možete naći na web stranicama Ministarstva za useljavanje i državljanstvo (ministarstva) pod naslovom Život u Australiji (Living in Australia) na adresi www.immi.gov.au/living-in-australia/

Australsko raznoliko društvo, Carina i karantena, Novac i poslovanje s bankama, Prijevoz,
Stambena pitanja, Škole, Životni troškovi u Australiji, Daljnje informacije o socijalnoj skrbi, Dvogodišnje razdoblje čekanja na isplate socijalne skobi, Izuzeci od roka čekanja, Pomoć obiteljima s djecom, Zdravlje, Privatno zdravstveno osiguranje, Zapošljavanje u Australiji, Porez u Australiji, Pomoć u nastanjivanju za useljenike (Migrant Settlement Services), Služba prevoditelja i tumača (TIS National) & Programi učenja engleskog Ministarstva za prosvjetu, zapošljavanje i radne odnose (Department of Education, Employment and Workplace Relations – DEEWR)


AIEC Australia Australski Međunarodni Obrazovni Centar Budapest
.

No Responses to “Informacije za useljenike o nastanjivanju u Australiji”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: