AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

Hrvatska Život u Australiji Perth Melbourne Sydney Queensland

Hrvatska Život u Australiji Perth Melbourne Sydney Queensland

Život u Australiji. Ova knjižica je namijenjena osobama koje podnose molbu za vizu kako bi mogle, privremeno ili trajno, živjeti u Australiji. Ovdje ćete naći kratki pregled o Australiji, njezinoj povijesti, načinu života i svima nam zajedničkim vrijednostima.

U sklopu postupka podnošenja molbe za vizu, mnogi podnositelji zahtjeva moraju potvrditi da će poštovati australske vrijednosti i pridržavati se australskih zakona.

Australske vrijednosti uključuju uvažavanje činjenice da su svi pojedinci jednako vrijedni, poštivanje dostojanstva i slobode pojedinca, slobode govora, slobode vjere i sekularne vlade, slobode udruživanja, podržavanje parlamentarne demokracije i vladavine zakona, jednakost pred licem zakona, ravnopravnost muškaraca i žena, jednakost mogućnosti, i miroljubivost. One uključuju i duh egalitarizma (jednakih prava za sve pojedince) koji podrazumijeva pravedno i pošteno ophođenje,

Croatia at the Show. U Perthu se svake godine održava tradicionalni Perth Royal Show, sajam koji u osam dana posjeti više od 400.000 posjetitelja. Danas predstavlja najposjećeniji društveni događaj u Zapadnoj Australiji s naglaskom na poljoprivredu, male i srednje poduzetnike, te zabavu. Od 2000. godine, organizator Sajma, Royal Agriculture Socety of WA, je uveo novinu, nastup države gosta (Guest Nation). Do sada su natupile Malezija, Indonezija, Japan, Kina, Njemačka, te talijanska pokrajina Toscana. Ove godine se Perth Royal Show održava od 25.09. do 02.10.2010. godine, a zemlja gost biti će Hrvatska.

AIEC QUEST Australian International Education Centre Australski međunarodni obrazovni centar Budapest & Melbourne online.

4 Responses to “Hrvatska Život u Australiji Perth Melbourne Sydney Queensland”

 1. Poštovani,

  Gdje bi se u najkraćim crtama moglo pročitati o uvjetima života, rada i pravila u Australiji.

  Srdačan pozdrav i ugodan ostatak dana.

  Mirjana

 2. Poštovani,

  iskreno se nadamo da Vi možete pomoći u rješavanju našeg problema.

  Mi pokušavamo doći do informacije kako dobiti, odnosno zatražiti australsku vizu za trajno useljenje, jer nas je situacija natjerala da moramo trbuhom za kruhom. Ja sam voditelj skladišta u jednom privatnom građevinskom poduzeću u kojem već mjesecima ne primam plaću, cura mi je završila predškolski odgoj na Učiteljskoj Akademiji i nikako nemože pronaći posao u struci. Ne vidimo budućnost u RH.

  Molimo Vas za savjet gdje, kome i kako se obratiti za pomoć.

  Srdačan pozdrav,


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: