AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

AIEC ETI WA Nemzetközi Képzés és Oktatás Nyugat Ausztrália MŰSZAKI ÉS FŐISKOLAI OKTATÓKÖZPONT Perth Ausztrália

Education & Training International Western Australia (TAFE Western Australia).

Nemzetközi képzés és oktatás Nyugat-Ausztrália MŰSZAKI- ÉS FŐISKOLAI OKTATÓKÖZPONT, Perth Ausztrália legnagyobb államának, Nyugat-Ausztráliának a fővárosa.

Akik jól akarják indítani szakmai pályafutásukat, azok a nyugat-ausztrál állami tulajdonú és irányítású TAFE intézmény-hálózatba jelentkeznek, ahol munkaadók igényeire épített és egyetemen folytatható tanfolyamok vannak.

Szabadság és lehetőségek

Baráti, Munka – a diákok számára van sok munkalehetőség,

Életmód – kb. 2 milliós a rohamosan fejlődő állam lakossága és kényelmes, egészségnek kedvező életmódban, ideális éghajlatban él (forró, száraz nyár, enyhe tél),

Környezet – Perth a világ egyik legtisztább városa, szennyezettségtől mentes, a természeti környezet pedig egyedülálló és tipikusan “ausztrál”,

Pihenés – mód van úszásra, kerékpározásra, szörfözésre, síelésre, könnyűbúvárkodásra, golfra, teniszre, rögbire és kosárlabdára

Repülés, légi közlekedés, Képzőművészet és dizájn, Építés és tervezés, Közgazdaságtan és menedzsment, Közösségi és egészségügyi szolgáltatás, Számítástechnika és informatika, Mérnöki ismeretek, Vendéglátóipar és szállodavezetés, Tengerészeti tanulmányok, Környezetismereti tudományok, Idegenforgalom és turizmus, Zoológia, Kertészet & Angol nyelvtanfolyamok.

CRICOS: 00020G

AIEC QUEST Ausztrál Nemzeti Oktatási Intezet Budapest.

No Responses to “AIEC ETI WA Nemzetközi Képzés és Oktatás Nyugat Ausztrália MŰSZAKI ÉS FŐISKOLAI OKTATÓKÖZPONT Perth Ausztrália”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: