AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

Studiul de Lucru de Călătorie Australia

AIEC Australian International Education Centre Europe, Budapesta, furnizează informaţii independente, consultanţă şi asistenţă cu studiu australian, aplicatii, de viză, de călătorie, cazare şi mai mult.

 

De ce să studieze în Australia?

 

În plus față de Australia, fiind un loc minunat de a trăi, programe de masterat australian sunt printre cea mai buna calitate din lume. Mediul academic australian stimulează inovația, creativitatea și gândirea independentă.

Australia se angajează să asigure studenții internaționali au o experiență bună în Australia.Instituțiile care admit studenții internaționali trebuie să adere la un set de cerințe stricte în ceea ce privește activitățile de marketing, de livrare Desigur, facilități și servicii studențești, cum ar fi servicii juridice și de sănătate.

Universitățile

 

Patru din Australia 39 de universități sunt clasate în top 100 de 2012-2013 de ori mai mare Mondial pentru Educație University Rankings . Aceste școli se numără Universitatea din Melbourne (28), Australian National University (37), la Universitatea din Sydney (62), și la Universitatea din Queensland (65). Aproximativ 230.000 de studenți internaționali participa la programe de învățământ superior în Australia, cu aproximativ 90.000 de absolventi in fiecare an.

 

Școlarizare și Programul Durata

 

Studenții internaționali trebuie să plătească taxele de școlarizare și înainte de a începe studiile de Masterat.Școlarizare tipic pentru masterat este de A $ 15.000 la A 36.000 dolari pe an, în funcție de universitate.

Programele de master dura 1-2 ani pentru a finaliza. Cursul de studiu este, de obicei, după doi ani de o diplomă de licență, cu toate acestea, o diplomă de master pot fi obținute într-un an, dacă diplomă de licență a studentului a fost obținut cu onoruri.

Impact English College Curs de limba engleza IELTS Impact & engleză pentru Studiul Cafe Barista de înaltă calitate în Melbourne CRICOS 02995B.


ETI WA Studiu în Perth Australia de Vest TAFE College & Secundar Şcoli Educaţie şi formare profesională International. Colegii TAFE: Tranzacţii de formare, Certificat, Diploma, Diploma avansată Cursuri & Associate ieri, Cursuri de engleza Limba (ELICOS), Programe primare şi secundare School CRICOS 00020G, 01723A, 00463B & 00465M.

 

Pentru mai multe informaţii de contact Andrew Smith (B. Bus & M. Ed.) la AIEC Australian Centrul de Educație Internațională Budapest, care este, de asemenea, un certificat de Turism Australia “Aussie Specialist”.  Bunica Andrew Smith a fost român, născut la Iaşi🙂

 

No Responses to “Studiul de Lucru de Călătorie Australia”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: