AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

Australijski Novosti Imigraciju IELTS Putovanja Imovine Posao


Nova pravila meč najbolje i najpametnije da se migranti mesta. Ljudi koji žele da dođu u Australiju kao nezavisne stručnih doseljenika će morati da traži dozvolu da se primenjuju od naredne godine.Imigracija | Berk javnost Stanovništvo izveštaj. Sada, da je ministar, Toni Burk, je objavio izveštaj o populaciji koja je kratka i sadrži očigledan propust – smislenu raspravu o ulozi imigracije u rasta stanovništva. Na osnovu imigracije unos i prethodne projekcije od strane Trezora, australijska populacija se verovatno povećati na oko 36 miliona do 2050. Ipak, izveštaj, održivi Australija – trajni zaednici, ne pominje bilo koji broj.Najbolji posao Ben počinje Najbolji ekspedicije – Backpacker Trgovina vesti. Turizam Kueensland Bena Southallu je krenuo na svoje četiri meseca ‘Najbolji ekspedicija u svetu “, tokom koje će kajak i jedrimo 1.600 Kvinslend km.

IELTS test Monopol završava. Ministar za imigraciju i državljanstvo, Kris Bouen, najavio je 3 dodatna engleskom jeziku Test opcija za kandidate studentsku vizu. Test engleski kao strani jezik (TOEFL), Pearson Test engleski akademske (PTE akademski) i Kembridž engleskom: opcija (DAE) iz Kembridž ESOL će biti dodat postojećem engleskom jeziku testove. Više informacija će uskoro biti dostupni na sajtu DIAC korisnika.

Imovina Aukcija rezultate stan, ne očekuje odlaganje do proleća. Iako je ovog vikenda na aukciji rezultate ostala uglavnom u skladu sa stopama odobrenje od poslednjih nekoliko meseci, konzistentnost ličnosti vodi u Zima podigle strahovanja tržište nekretnina ne može da se oporavi do proleća prodaju sezone hitova u septembru. Takva produženi pad mogao da obori cene još više, sa nekim stručnjacima, kao što su imovinska SKM generalni direktor Kristofer Luis, rekavši vrednosti će pasti najmanje 5% u odnosu na celu godinu.

Nedostatak veština ponovo pojaviti zbog obnove zahteva i resurse bum. Ozbiljni nedostaci nacionalne veštine su ponovo nastale posle kratkog prenapajati u decembru kvartalu kao Australija se suočava sa povećanim zahtevima iz faze obnove posle prirodnih katastrofa ove godine, a u toku resursa bum, prema najnovijim Clarius veština Indeks. Indeks marta izveštaji neto manjak od 11.000 kvalifikovanih radnika u svim kategorijama zanimanja, uglavnom u izgradnju, izgradnju i inženjering kategorije, preko Professional saradnik Professional i Zanatske zanimanja.

AIEC Obrazovanje Partneri:

Impact English College Uticaj engleski koledž Melburnu CRICOS 02995B.

 

Education & Training International Western Australia Studiranje u Pertu Zapadna Australija TAFE koledž i srednjih škola za obrazovanje i obuka International.CRICOS 00020G, 01723A, 00463B, 00465M.

 

Za više informacija obratite se Andrew Smith (M. Ed.) Na AIEC QUEST, koji je takođe sertifikovan Turizam Australija “Aussie specijalista”.

 

Australija studijsko putovanje rad i boravka na Facebook-u.

No Responses to “Australijski Novosti Imigraciju IELTS Putovanja Imovine Posao”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: