AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

Avstralski IELTS News Travel Priseljevanje Property Delo


Nova pravila se ujemajo najboljše in najpametnejše migrantov v mestih. Ljudje, ki želijo priti v Avstralijo kot neodvisni kvalificirani priseljenci bodo morali prositi, da se od naslednjega leta.Priseljevanje | Burke Releases Prebivalstvo poročilo. Zdaj se je, da minister, Tony Burke, objavila poročilo o prebivalstvu, ki je kratka in vsebuje očitno opustitev – smiselno razpravo o vlogi priseljevanja v rasti prebivalstva. Na podlagi priseljevanja vnos in prejšnjimi napovedmi, ki jih državne blagajne, prebivalstvo Avstralije verjetno povečala za približno 36 milijonov do leta 2050. Vendar pa poročilo, trajnostni Avstralija – trajnostnih skupnosti, ne omenja katero koli številko.Best Job Ben začne Best Expedition – Backpacker Trade News. Turizem Queensland’s Ben Southall je odpravila na svojo štirimesečno “Best ekspedicije v svetu”, v katerem bo kajak in odpluli 1.600 km Queensland.IELTS Test Monopoly Ends. Minister za priseljevanje in državljanstvo, Chris Bowen, je napovedal 3 dodatne možnosti angleškem jeziku test za prosilce študentski vizum. Test za angleščino kot tujega jezika (TOEFL); Pearson Test v angleščini Academic (PTE Academic) in Cambridge angleško: Advanced (CAE) od Cambridge ESOL bodo dodani k obstoječim angleškem jeziku testov. Več informacij bo kmalu na voljo na spletni strani DIAC’s.

Property Rezultati avkcije stanovanje, ni pričakovati odlog do pomladi. Medtem ko je ta vikend rezultate avkcije ostala večinoma v skladu z očistkom stopenj od zadnjih nekaj mesecih so skladnosti podatkov, ki vodijo v Winter vzbujajo strah na trgu nepremičnin ne sme dobiti povrnjene šele spomladi prodajne sezone zadetkov v septembru. Takšno dolgotrajno poslabšanje gospodarskih razmer lahko znižajo cene še z nekaterimi strokovnjaki, kot so SQM upravljanje premoženja direktor Louis Christopher, češ vrednosti bo padel za najmanj 5% v celotnem letu.

Pomanjkanje veščin ponovno pojavi zaradi obnove zahteve in vire boom. Resno nacionalno pomanjkanje veščin se ponovno pojavljajo po kratkem prevelike ponudbe v četrtletju decembru, Avstralije se sooča vedno večje zahteve faze obnove po naravnih nesrečah v tem letu in tekočih sredstev boom, v skladu z najnovejšo Clarius spretnosti Index. Marca Index poročila neto primanjkljaj 11.000 kvalificiranih delavcev v vseh kategorijah oseb, predvsem v gradbeništvu, gradbeništvo in inženiring kategorijah, med Professional, Professional Associate Trades in poklicev.

AIEC Izobraževanje Partnerji:

Impact English College Vpliv Angleščina College Melbourne CRICOS 02995B.

 

ETI WA Študij v Perth Western Australia TAFE College in Srednje šole za izobraževanje in usposabljanje International. CRICOS 00020G, 01723A, 00463B, 00465M.

 

Za več kontaktnih informacij Andrew Smith (B. Bus. & M. Ed.) Na AIEC QUEST, ki je tudi potrjeno turizem Australia “Aussie Specialist”.

 

Australia Študija Travel Delo & Residency na Facebook.

No Responses to “Avstralski IELTS News Travel Priseljevanje Property Delo”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: