AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

Vijesti Studijskog Rada Putovanje Australiji 2011

Nova pravila utakmicu najbolje i brightest migranata do mjesta. Ljudi koji žele da dođu u Australiju kao nezavisni kvalificiranih migranata će morati pitati dopuštenje će se primjenjivati ​​od iduće godine.Imigracija | Burke javnost Stanovništvo izvješće. Sada, da je ministar, Tony Burke, objavio je izvješće o populaciji koja je kratka i sadrži očigledne propust – smislenu raspravu o imigraciji ulogu u rast broja stanovnika. Na temelju imigracije unos i prethodne projekcije od strane Trezora, Australija je populacija je vjerojatno da će se povećati na oko 36 milijuna do 2050. Ipak, izvješće, održivi Australija – održive zajednice, ne spominje bilo koji broj.Najbolji posao Ben počinje Najbolje ekspedicije – Backpacker Trade News. Turizam Queensland’s Ben Southall je krenula na svoje četiri mjeseca ‘Best ekspedicije na svijetu’, tijekom kojeg će se kajak i ploviti 1.600 km Queensland.IELTS test Monopol završava. Ministar za imigraciju i državljanstvo, Chris Bowen, najavio je tri dodatne mogućnosti engleskom jeziku test za student vizu. Test engleskog kao stranog jezika (TOEFL), Pearson test engleskog Akademskog (PTE Akademska) i Cambridge English: Advanced (CAE), iz Cambridge ESOL će biti dodan u postojećim testovima engleskog jezika. Više informacija uskoro će biti dostupna na DIAC web stranicama.Nekretnine aukcije rezultate stan, ne očekuje se predah do proljeća. Iako je ovaj vikend rezultatima aukcije ostao je uglavnom u skladu s carinjenje stope od posljednjih nekoliko mjeseci, dosljednost podataka vodećih u zimu su podigli strahove tržište nekretnina ne može oporaviti do proljeća prodaje hitova sezone u rujnu. Takvo dugotrajno usporavanje moglo srušiti cijene i dalje, sa nekim stručnjacima, kao što su SQM nekretnine generalni direktor Louis Christophera, rekavši vrijednosti pasti za barem 5% tijekom cijele godine.Vještine nestašice ponovno pojaviti zbog obnove zahtjevima i resursima bum. Ozbiljni nedostaci nacionalne vještine su re-nastajanju, nakon kratkog prenapajati u prosincu tromjesečju Australija suočava s povećanim zahtjevima iz faze obnove nakon prirodnih katastrofa u ovoj godini te je u tijeku resursa bum, navodi se u najnovijem Clarius Skills Index. Ožujka Indeks izvješća neto manjak od 11.000 radnika u svim kategorijama zanimanja, uglavnom u graditeljstvu, graditeljstvo i inženjering kategorije, preko Professional, suradnik Stručni i obrtnička zanimanja.

 

AIEC Obrazovanje Partneri:

 

Impact English College Melbourneu CRICOS 02995B.

 

ETI WA Studij u Perthu, Zapadna Australija TAFE College i srednjim školama Obrazovanje i osposobljavanje International.  CRICOS 00020G, 01723A, 00463B, 00465M.

 

Za više informacija kontaktirajte Andrew Smith (M. Ed.) Pri AIEC QUEST Budapest, koji je također certificirani Turizam Australija “Aussie stručnjak”.

Australija Studija Putovanja Work & Residency na Facebook-u.

No Responses to “Vijesti Studijskog Rada Putovanje Australiji 2011”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: