AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

Ausztrália Turizmus Vendéglátás Élelmiszer Oktatás Képzés

Ausztrália turizmus, vendéglátás és az élelmiszeripar a mi legnagyobb iparága, a mi helyen, Ázsiában, az “ázsiai Century”.

Nemzetközileg Ausztrália turisták és látogatók Európából, Nagy-Britannia, az USA és a legfontosabb ázsiai beleértve Kínát, Japánt, Indiát és Dél-Korea.

Ausztrál fővárosokban, Brisbane, Perth, Adelaide, Sydney és Melbourne funkciót The Economist magazin tíz legjobban élhető város a világon.

Fiatal és idős ember választja Ausztráliában szakadék évre, karrier szünet, tanulni és dolgozni.

Ausztrália kínál végtelen lehetőséget a kaland és meleg, barátságos, nyugodt életmód.

Tudjon meg többet az ausztrál vízum tanulmányi és önkéntes lehetőségeket.

Lásd a turizmus Ausztrália hivatalos honlapján, kattintson ide.

A mezőgazdaság Ausztrália egyik legfontosabb elsődleges és export iparágak, és vannak az élelmiszer-feldolgozás, a bor és az export területén.

Vendéglátás és éttermi ipar használ házilag összetevőket és befolyásolja a bevándorlás, és az ausztrál sokszínű multikulturális társadalomban.

Az ausztrál városokban található számos kávézók, bisztrók, éttermek és a konyha, amelynek ázsiai, közel-keleti és európai hatásokkal.

Mivel a legnagyobb munkaadó Ausztráliában, a turizmus és a vendéglátóipar kínál rengeteg és változatos karrier és a jövő.

Minden diák kíván vasúti, tanulás, munka és utazás Ausztráliában sok választás a rövid képzések, önkéntes organikus mezőgazdasági munkák, az ázsiai nyelvek, bizonyítványok, diplomák, fokozatok (az átutalás), mesterek és a fizetett gyakornoki a kulináris iparban , hotel, turizmus és rendezvényszervezés:

ETI WA Oktatás és képzés International Western Australia – TAFE Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Oktatás és képzés Perth. CRICOS kódok: 00020G & 01723A.

Impact English College Melbourne Barista & Cafe angol, angol és bartending. CRICOS 02995B.

Továbbá vannak még lehetőségek az intézményi kapcsolatokat, a közös kutatás és a fokos egyetemek, állami intézmények technikai és magán főiskolák.

AIEC konzultál a diákok a karrier vagy személyes fejlődés érdekében, és az intézmények keres ausztrál partnerekkel.

További információ ausztrál turizmus és vendéglátás tanulmányi és munkalehetőségek révén AIEC Ausztrál Nemzetközi Oktatási Központ Budapest és Isztambul kapcsolatba Zádori Gabriella és Andrew Smith aiecquest@gmail.com

Lásd AIEC Munka és Tanulmányi Ausztrália Facebook.

No Responses to “Ausztrália Turizmus Vendéglátás Élelmiszer Oktatás Képzés”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: