AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

Študija Delo v Avstraliji

AIEC Študija Delo v Avstraliji, ima novo spletno stran

AIEC Australian International Education Centre pomaga slovenskim kandidatom vseh starosti pri izbiri študija v Avstraliji (konzultacije so brezplačne, stroške študija pa kandidati plačujejo neposredno šolam, ki so potrjene s strani avstralske vlade).

Svetujemo pazljivost zaradi morskih psov (na plažah, kjer ni zaščitne mreže) in meduz (v obalnih vodah na severu Avstralije v določenih obdobjih leta).

Svetujemo kopanje le v območjih, označenih z zastavicami (ta področja so pod nadzorom reševalcev iz vode) in odsvetujemo samostojno kopanje.

Pazljivost velja tudi zaradi močnih morskih tokov, imenovanih “rip” ob plažah za surfarje. Če vas zajame omenjeni morski tok, svetujemo, da ostanete mirni, da plavate s tokom in da dvignete roko ali da ga prečkate in da ne plavate v smeri proti toku.

Svetujemo upoštevanje navodil na tablah, ki so na plažah.

V notranjosti države

Avstralija je obsežna dežela, s prostrano divjino, kjer so naselja izjemno redka. Razdalje med naselji v divjini so izredno velike.

Priporočljivo je o svojem potovanju in potovalnih načrtih sproti obveščati svojce ali prijatelje. Opozarjamo, da mnoga področja v Avstraliji niso pokrita z mobilnim signalom.Avstralija je tako ime najmanjše celine na svetu, kot tudi kratko ime države Avstralska zveza.

AIEC Study Work in Australia Facebook Page.

No Responses to “Študija Delo v Avstraliji”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: