AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

Tanulj Ausztráliában Munka Utazás Él

AIEC – QUEST Bt. Australian International Education Centre. Az AIEC-t 2000-ben alapította az ausztrál Chris Bridge, és 2004-ben vette át a szintén ausztrál Andrew Smith.

Copyright Tourism Australia Images

Copyright Tourism Australia Images

 

Az ausztrál háttér és a magyar tanácsadás biztosítja hogy diákjaink hozzájutnak minden információhoz amire szükségük lehet.  Cégünk elsõsorban olyan diákoknak tud segítséget nyújtani, akiket ausztráliai nyelvtanfolyamok, szakképzések, fõiskolai és egyetemi képzések érdekelnek.

A külföldi tanulás értékes szakmai végzettséget adhat számodra, tágíthatja a gondolkodásodat és fejlesztheti az önbizalmadat. Az AIEC INGYENES és FÜGGETLEN tanácsadása révén mindezt elérheted.

Az AIEC szoros kapcsolatban áll számos, nagy hírnevû Ausztrál oktatási intézménnyel, melyek sokszor különbözõ kedvezményeket ajánlanak fel diákjaink számára, így az AIEC-n kereszül olcsóbban tanulhatsz.

AIEC Ausztrál Specialist – Tanulj, Dolgozz, Utazz, Költözz ki, Élj. Tanulási, munka lehetőségek és potenciális letelepedési esélyek Ausztrália szerte. Jelentkezés az Ausztrál Nemzeti Oktatási Központ (AIEC) és eredeti, ausztrál ügynök segítségével.

BevándorlásAusztráliába. Az ausztrál bevándorlási lehetőségekről részletes és aktuálisinformációt mindenekelőtt az Australian Department of Immigration andCitizenship (röviden: DIAC), azaz az Ausztrál Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal honlapján találhat, illetve az a bevándorlási egységcsomag tartalmaz, amelyet úgy állítottak össze, hogy segítségével reálisan fel tudja mérni a letelepedési engedély megszerzésének esélyeit.

No Responses to “Tanulj Ausztráliában Munka Utazás Él”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: