AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

Studirati i raditi u Australiji

Studirati i raditi u Australiji.  AIEC Australski međunarodni obrazovni centar je nezavisni centar koji omogućuje raspodjelu kandidata za obrazovanje u privatnim i državnim institucijama u Australiji.

Obrazovanje u Australiji.  Prema australskom zakonu, djeca moraju pohađati školu u dobi između pet i 15 godina, ali taj uzrast može biti drugačiji u nekim državama i teritorijima. Vlada omogućuje besplatno obrazovanje u državnim školama (učenici s privremenom vizom možda moraju platiti punu cijenu školovanja). Mnogi učenici pohađaju privatne škole, kojima upravljaju crkve i druge skupine, ali to školovanje se plaća.

Obrazovni sustav u Australiji je svima na raspolaganju. U sklopu tog sustava, priliku za školovanje imaju sve osobe, u svim starosnim grupama i svih razina sposobnosti.

Državnim školama upravljaju vlade saveznih država/teritorija, a informacije o upisu možete dobiti od ministarstva prosvjete u toj državi/teritoriju ili od svoje lokalne škole.

Postoje dvije vrste visokog školovanja: školovanje koje nude ustanove u sklopu privrednog sektora za profesionalno obrazovanje i obuku (vocational education and training – VET), i školovanje na sveučilištima i drugim ustanovama za visoko obrazovanje. Pristup obrazovanju trećeg stupnja može ovisiti o uvjetima navedenim na vizi kandidata.

Studirati i raditi u Australiji AIEC Australski međunarodni obrazovni centar je nezavisni centar koji omogućuje raspodjelu kandidata za obrazovanje u privatnim i državnim institucijama u Australiji.

  • Hrvati svih starosnih dobi i obrazovanja pozadini. Australska obitelj i prijatelji mogu sponzorirati.
  • Engleski studija s garantiranim radom u tropskim Darwin.
  • Master stupnjeva i otvoren sveučilišni studij.
  • Stažiranja plaćaju gostoprimstvo i neplaćenih profesionalni za studente i diplomanata.

Kontaktirajte Andrew Smith AIEC Australski međunarodni obrazovni centar u Budimpešti.

No Responses to “Studirati i raditi u Australiji”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: