AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

Ausztráliában Angol tanfolyam tanuló vízum és a munka

Legújabb Ausztrál Hírek.  Az ausztrál dollár ára csökken, sok-sok részmunkaidős álláslehetőség.

Új vízumrendszer Ausztráliában! Ha felsőoktatási intézménybe jelentkezel magyarként, online igényelhetsz vízumot. Ha minimum két éves tanulmány után felsőfokú végzettséggel rendelkezel,   jogosult leszel két éves munkavállalói vízumra.

Tanulmányi munka játék Melbourne, Ausztrália

Tanulmányi munka és a játék, Melbourne, Ausztrália

Szakmai képzések kedvezményes áron: frontline management, marketing, pénzügy, idősgondozás, gyermekgondozás, sport és fitness, masszázs, IT, multimédia,  turizmus, vendéglátás.

Szerezz diplomát Ausztráliában! Egyetemi bachelor és mesterképzések- könyvvitel (Accounting), számítástechnika, mérnökképzés, egészségügy és oktatás területén megszerzett diploma munkavállalást és letelepedési lehetőséget jelent.

Oktatási intézmények, iskolák széles köréből választhatsz: nagy múltú, híres egyetemek, állami szakképző iskolák közép- és felsőfokon is, magáncollege-ok olcsóbban, mint Angliában. Jól működő kredit rendszer, könnyű átjárás az iskolák és képzések  között.

MelbourneSydneyPerthBrisbane Queensland – a legélhetőbb városok között, nagyszerű munkalehetőségek!

Az új kormányzat sokkal barátságosabb és nyitottabb a külföldi diákok és bevándorlók irányában, és tervezi a gyorsított vízumelbírálás kiterjesztését a szakmai képzések esetében is, különösen a TAFE iskolákban.

TAFE intézményeknek Melbourne-ben komoly, működő kapcsolataik vannak a felsőoktatással, egyetemi szintű végzettséget szerezhetsz sokkal olcsóbban, mint az ausztrál vagy angol egyetemeken.

Az AIEC segít megtalálni a leggazdaságosabb és leghatékonyabb oktatási formát, akár nyelvtanulás, akár szakmai képzés  vagy egyetemi tanulmány érdekel  bárhol Ausztráliában.

Képzések alacsony, kedvezményes  áron :  alapfoktól nyelvvizsga előkészítő angol kurzus, nyelvi képzés au pair lehetőséggel összekötve, barista , üzleti, marketing, vendéglátó, szociális munkás, IT, sporthoz kapcsolódó, masszázs és media  és még további tanfolyamok és felsőfokú tanulmányok.

One Response to “Ausztráliában Angol tanfolyam tanuló vízum és a munka”

  1. […] Ausztráliában Angol tanfolyam tanuló vízum és a munka. […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: