AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

Avstralski Novice študija delo in turizem

Študij v Avstraliji.  Avstralska a spletna stran za izobraževanje za evropske študente Avstralska zbornica za izobraževanje, zaposlovanje in odnose na delovnem mestu je ustvarila spletno stran z informacijami za evropske študente o priložnostih za pridobivanje sredstev, življenju v Avstraliji, izobraževalnem sistemu, vpisu, …

Ta spletna stran ti lahko nudi koristne informacije o sekundarnem izobraževanju, visokošolskem in univerzitetnem izobraževanju , vpisu, stroških za študij, vizah, kako se prijaviti, …

Študiraj – potuj – delaj Spletna stran nudi informacije odelu, študiju in potovanju po Avstraliji.

 

 

Študij v Avstraliji Štipendije Endeavour Awards Scholarships.

 

Avstralski turizem.  Spodnja spletna stran je namenjena turizmu v Avstraliji: novice, dogodki, in vse drugo, kar morate vedeti o glavnih atrakcijah na kontinentu.

 

Avstralski priseljevanje.  Državljanstvo in priseljevanje v Avstralijo Spletna stran Urada za priseljevanje in državljanstvo nudi praktične informacije za ljudi, ki si želijo potovati, študirati ali delati v Avstraliji.

 

Informacije o delu v Avstraliji.  Vladna spletna stran za zaposlovanje v Avstraliji.  Spletna stran za iskanje zaposlitve. Na njej najdete ponudbe za zaposlitev in praktične informacije o tem, kako napisati prošnjo in življenjepis, uspeti na razgovoru, itd.  Poiščite službo po ključni besedi, lokaciji ali po področju zanimanja. Raziščite bazo podatkov te spletne strani po lokaciji ali po tipu službe in najdite delo v Avstraliji.

 

Za informacije in vprašanja se obrnite na AIEC avstralski Mednarodni izobraževalni center v Budimpešti.

No Responses to “Avstralski Novice študija delo in turizem”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: