AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

A világ legélhetőbb városa Melbourne Ausztráliában

Kiderült, melyikvárosban a legjobb élniA brit The Economist készítette el a szokásos listáját. Nincs meglepetés: ugyanaz lett a legélhetőbb metropolisz, amely már tavaly is az élen végzett.  Sőt az előtt is.

Az ausztráliai Melbourne zsinórban negyedszer a világ legélhetőbb városa a brit The Economist 140 nagyvárostvizsgáló listáján, amelynek utolsó helyére idén Damaszkusz került.

Bécs a második, Vancouver a harmadik, Toronto pedig a negyedik legélhetőbb város a világon a kedden közzétett lista szerint. Az ötödik Adelaide, a hatodik Calgary, a hetedik Sydney lett. Az első tízben csak két európai város, Bécs mellett Helsinki szerepel. A finn főváros a nyolcadik. A kilencedik Perth, a tizedik Auckland az összesítésben, amelynek élmezőnye 2011 óta változatlan…..

….. Noha a kevesebb mint egyszázalékos összesített romlást mutató szám jelentéktelennek tűnhet, mégis rávilágít, hogy több mint 50 vizsgált város életkörülményei romlottak világszerte az elmúlt években – írja az EIU.

A felmérés olyan szempontokat figyelembe véve készült, mint a stabilitás mértéke, az egészségügyi ellátás, a kultúra, a környezet, az oktatás és az infrastruktúra minősége.

AIEC Ausztrál Nemzetközi Oktatási Központ Budapest ‘Aussie Specialist’ tanulmány munka utazás él Melbourne Ausztráliában.

No Responses to “A világ legélhetőbb városa Melbourne Ausztráliában”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: