AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

Vendéglátás Szakács Szakmai Képzés Melbourne Ausztráliában

Turizmus vendéglátás szakács szakmai képzés Ausztráliában.  Az  Ausztrál vendéglátás és konyhaművészet nem hivatalos fővárosa Melbourne: éttermek, kávézók , fesztiválok és a legjobb iskolák, ha vendéglátást, turizmust szeretnél tanulni.

Melbourneben jut a legtöbb kávézó és étterem egy-egy lakosra – ez diákként számtalan munkalehetőséget jelent, szakmai végzettséggel a zsebedben a legjobbaktól tanulhatsz, és szerezhetsz még több szakmai tapasztalatot, hogy biztos és sikeres karriert kezdj bárhol a világon.

 

 

Szakmai képzés Ausztráliában Oktatás szakmai program szakmai gyakorlat.   Az  Ausztrál vendéglátás és konyhaművészet nem hivatalos fővárosa Melbourne: éttermek, kávézók , fesztiválok és a legjobb iskolák, ha vendéglátást, turizmust szeretnél tanulni.

Az idegenforgalommal, turizmussal foglalkozó képzés az egyik legnépszerűbb a hallgatók körében minden évben, amire igen jó indok, hogy olyan képzést nyújt elvégzőinek, amellyel igen széles körben, számos területen tudnak állást vállalni, ráadásul egy kihívásokkal teli, kreativitást és odaadást igénylő szakmában.

Elsősorban azok számára igazán ideális ezt a képzést választani, akik kifejezetten jól kommunikálnak és szeretnek is emberekkel foglalkozni, akik szeretik, ha minden nap új feladatokat kell megoldaniuk, új kihívásokkal megküzdeniük. Olyanok számára, akik kiváló szervezői képességekkel bírnak, akik szeretik és jól is beszélik az idegen nyelveket.

A képzést elvégző szakemberek az országban bárhol elhelyezkedhetnek akár utazásszervezőkként, turisztikai tanácsadóként, rendezvényszervezőként, települések vagy akár egész térségek turisztikai menedzsereiként, akár az állami turizmusirányításban is. Ugyanígy munkát vállalhatnak gyógy- és wellnessfürdőkben, szállodákban, vendéglátó-ipari egységekben, de sokan vannak azok is, akik saját vállalkozásuk élén próbálnak szerencsét eredményesen. Mindehhez a turizmus-vendéglátás szak kiváló alapokat ad, amelyekre az ilyen irányú érdeklődéssel bírók bátran építkezhetnek életük során.

 

Tanulmány angol szakács kurzus és munka Melbourne.

 

Multikulturális élhető város – Melbourne 

Melbourne lehet, hogy Asztrália leghidegebb városa, de mégis a világon immár többszörösen, négyszer is a legélhetőbb. Melbourne Ausztrália kulturálisan legjobban megosztott városa, rengeteg a bevándorló, a Viktoriában élők felének bevándoroltak a szüleik. Vajon a multikulturalizmus játszik-e szerepet az élhetőség szempontjából. Melbourne a világ legélhetőbb városa. Kiderült, melyikvárosban a legjobb élni. A brit The Economist készítette el a szokásos listáját. Nincs meglepetés: ugyanaz lett a legélhetőbb metropolisz, amely már tavaly is az élen végzett. Sőt az előtt is.

Immár 20 éve, minden évben megrendezik a Melbourne étel- és borfesztivált. Márciusban három héten keresztül több mint 200 különböző program várja az ételek és borok szerelmeseit éttermekben, parkokban, tetőkertekben…mindenhol- Melbourneben és vidékén.  Az esemény Ausztráliából és a világ minden tájáról vonzza a látogatókat és résztvevőket. Ünnepelt sztárséfek, világhíres éttermek, díjnyertes borászok és borok és ínyencségek várnak mindenkit-tökéletes hely, hogy megtanulja bárki a szakma titkait.

Lehetséges szakmák listája ‘Job Outlook’

Pultos és kávépincér, Kávézó- és étteremvezető, Konyhafőnök, Szakács, Gyorséttermi szakács, Hotel  és motel vezető, konyhai kisegítő, borász, pincer.

Az AIEC Budapest segít megtalálni a megfelelő angol kurzust, szakmai képzést, továbbtanulási lehetőséget; segít kialakítani, megtervezni a lehető legjobb, személyre szabott, közép- és hosszú távú karriert, életpályát!

No Responses to “Vendéglátás Szakács Szakmai Képzés Melbourne Ausztráliában”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: