AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

Műegyetemi Állásbörze és Külügyi Börze a BME-n AIEC Budapest

Műegyetemi Állásbörze és Külügyi Börze a BME-n AIEC Ausztrál Nemzetközi Oktatási Központ Budapest

Külügyi Börze – Szeretsz utazni? Szeretnél külföldön tanulni, bulizni vagy szakmai gyakorlaton részt venni? Ha igen, akkor gyere el a BME Külügyi Börzére! A BME Hallgatói Külügyi Testület 13-ik alkalommal rendezi meg a Külügyi Börzét, melynek célja, hogy összegyűjtse a külföldi ösztöndíjakat, szakmai gyakorlatokat, pályázati és utazási lehetőségeket.

Idén újra Külügyi Börze!

BME Külügyi Börze, immáron 13. alkalommal!Idén is igyekeztünk a kedvetekben járni és a legjobb külföldi lehetőségeket gyűjtöttük össze a számotokra, melyeket személyesen tekinthettek meg október 15-16-án, a BME K épületének II. emeletén.

Több mint 40 kiállító vár Titeket számtalan, jobbnál jobb lehetőséggel, többek között szemezgethettek külföldi szakmai gyakorlatok és munkák között, valamint aki már a következő nyarát tervezi, nálunk ezt is megteheti, hiszen nem egy nyári utazásról kaphat bővebb információt!

Természetesen idén is értékes ajándékok találnak gazdára! További információért kövessétek Facebook oldalunkat és csatlakozz az eseményhez!

Állásbörze – A magas kiállítói és látogatói létszámból adódóan az szervezők az idei őszi börze alkalmával kiemelt gondot fordítottak arra, hogy a lehető legjobban megkönnyítsék a három szintből álló kiállítói téren való tájékozódást. A helyszínre érkezőket felkészült angyalcsapat várja, akik az adott látogató végzettségét, nyelvtudását és egyéb kompetenciáit figyelembe véve, célirányosan azokhoz a kiállítókhoz irányítják az álláskeresőket, akik számukra érdekes szakmai ajánlatokkal vannak jelen a rendezvényen.

Az épületben való tájékozódást ez alkalommal egy informatikai eszköz is segíti: az interaktív és professzionális MapStack mobilalkalmazás nem csupán a helyszíni térképet tartalmazza, hanem útvonaltervezésre is képes, sőt arra is lehetőséget biztosít a kiállítóknak, hogy az alkalmazás segítségével folyamatosan friss információval lássák el a látogatókat.

A szervezők arról is gondoskodtak, hogy az egyetem távolabbi épületeiből érkező látogatók is gyorsan és kényelmesen eljussanak a rendezvényre: a börze mindkét napján ingyenes buszjáratok indulnak 20 percenként a BME „I” épületétől az állásbörzének helyszínt biztosító „K” épület felé.

AIEC Ausztrál Nemzetközi Oktatási Központ Budapest, cégünk elsõsorban olyan diákoknak tud segítséget nyújtani, akiket ausztráliai nyelvtanfolyamok, szakképzések, fõiskolai és egyetemi képzések érdekelnek. Australian International Education Centre.  Az ausztrál háttér és a magyar tanácsadás biztosítja hogy diákjaink hozzájutnak minden információhoz, amire szükségük lehet.

Cégünk elsõsorban olyan diákoknak tud segítséget nyújtani, akiket ausztráliai nyelvtanfolyamok, szakképzések, fõiskolai és egyetemi képzések érdekelnek.  A külföldi tanulás értékes szakmai végzettséget adhat számodra, tágíthatja a gondolkodásodat és fejlesztheti az önbizalmadat. Az AIEC INGYENES és FÜGGETLEN tanácsadása révén mindezt elérheted.

Az AIEC szoros kapcsolatban áll számos, nagy hírnevû Ausztrál oktatási intézménnyel, amelyek sokszor különbözõ kedvezményeket ajánlanak fel diákjaink számára, így az AIEC-n kereszül olcsóbban tanulhatsz.

No Responses to “Műegyetemi Állásbörze és Külügyi Börze a BME-n AIEC Budapest”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: