AIEC Australian International Education Centre Budapest Europe
AIEC Budapest news about international education, study, student, travel and SEO marketing news for Australia, Europe and Turkey.

Képzések szakmai Ausztráliában szakmunkások és technikusok

Szakmunkások és Technikusok – Képzések szakmai gyakorlatok Ausztráliában TAFE

 

Az Australian Job Outlook weboldalat az ausztrál kormány oktatásért és foglalkoztatásért  felelős minisztériuma működteti (Department of Employment) .  Megtalálható benne minden fontos információ, amit érdemes tudni az ausztrál munkaerőpiacról.

 

 

Információkat gyűjthetsz a SkillsOne Australia című oldalról: videók az oktatásról, szakmai gyakorlatokról, gyakornoki lehetőségekről, valamint mindenről, ami a szakiskolai, OKJ-s szintű karrierrel összefügg.

A SkillsOne Australia 2007 kezdett működni Sydneyben. Szoros kapcsolatban áll a munkaadókkal, vállalkozókkal, iskolákkal, szakképző intézetekkel, valamint a kormányzattal, különös tekintettel a TAFE iskolákkal. A TAFE iskolák államilag működtetett szakképző iskolák, melyek sokszor biztosítanak lehetőséget felsőfokú tanulmányok folytatására is.

Az oldal célja, hogy naprakész tájékoztatást nyújtson a munkaerőpiacról, keresett szakmákról; bemutassa a lehetőségeket, tanulmányi utakat; megismertesse a követelményeket, elvárt képességeket egy-egy szakmában kezdve az autószereléstől, építőipartól vagy bányászattól, keresztül fodrászaton, vendéglátóiparon át az egészségügyig. Itt megtalálsz bármit, ami érdekel, és amire szükséged van

JOB OUTLOOK tájékoztat mindenről, ami kapcsolatban áll a munkavállalással, trendekkel, a munkaerőpiac változásaival. Minden szakmánál linket találsz az Australian JobSearch oldalhoz, ahol az aktuális álláshirdetéseket láthatod, a myfuture.edu.au weboldalhoz, ahol minden informácót elolvashatsz a tanulási, képzési lehetőségekről szakmai gyakorlatokról, és további tudnivalókat a United States O*Net website találsz.

Ha vízummal kapcsolatos vagy bevándorlási kérdések érdekelnek, itt megtalálod:

Ausztrália vízum Bevándorlás Foglalkoztatási Információs.

Ajánljuk a következő szakmákat,  megtalálsz mindent, hogy karriert építs a  Job Outlook-on.

  • autószerelő, autóvillamossági szakmák,
  • építőipar szakmák
  • elektrotechnikus, telekommunikációhoz kapcsolódó technikusok
  • vendéglátás,
  • fodrász, kozmetikus, masszőr,
  • nyomdai munkák
  • kertész.

Az AIEC Ausztrál Nemzetközi Oktatási Központ Budapest segít megtalálni minden szükséges tudnivalót, ha tanulni szeretnél Ausztráliában– legyen az angol, szakmai vagy felsőfokú képzés.

No Responses to “Képzések szakmai Ausztráliában szakmunkások és technikusok”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: